Å gi ut ukonvensjonelle visittkort er den enkleste måten å gjøre et varig inntrykk. Det er mange typer luksusvisittkort tilgjengelig, men noen ganger kan en enkel oppgradering være alt du trenger! Printivity har lagt til to nye papiralternativer til klassiske visittkort: 24-punkts og 32-punkts ubestrøket kartong.

I motsetning til 16-punkts og 14-punkts halvblank kortstokker, er disse nye papiralternativene tykkere, mer holdbare og strukturert. Det som skiller seg ut mest om 24-punkts og 32-punkts klassiske visittkort er den ubelagte finishen. Visittkort skrives ofte ut på halvblank papirfinish for en glatt følelse av glansbelagt med mindre gjenskinn. Ubestrøket papir har ikke tilsatt belegg. Denne funksjonen lar deg føle den naturlige strukturen og eliminerer blending eller glans. Tekstur av ubestrøket papir gjør det til den enkleste papirtypen å skrive på med en penn eller blyant uten å smøre.

Et vellykket visittkort avhenger av mange faktorer, inkludert kortfattet informasjon, attraktivt design og slitesterkt papir. Holdbarhet er et av de viktigste elementene du bør vurdere i visittkortet ditt. Jo lenger visittkortet ditt kan opprettholde normal slitasje, øker sannsynligheten for at kunden kontakter deg. Vis at firmaet ditt er bygget for å vare når du overleverer et klassisk visittkort med 24 eller 32 poeng. Den ekstreme tykkelsen på disse visittkortpapirvektene er mindre sannsynlig å bøyes eller flosses sammenlignet med mindre tykke papirtyper.

Hvordan velge den beste klassiske papirvekten for visittkortpapir
Hvis du skulle gå gjennom din egen bunke med visittkort fra bekjente, ville det mest populære papiralternativet være 14-punkts kartong. Du kan kjenne på den lille tykkelsesforskjellen mellom 14 og 16 punkt kort. Så hvordan velger du visittkortlager som vil fungere for deg?

Det første punktet du bør vurdere er budsjettet ditt. 14-punkts kartong er det mer kostnadseffektive alternativet for visittkort sammenlignet med 16-punkts kartong. Hvis du har litt mer penger å bruke og du vil produsere luksuriøse visittkort, anbefales det å velge 16 poeng. For å få en enda mer profesjonell følelse, bør du vurdere å oppgradere til papiret på 24 eller 32 punkter.

Få øyeblikkelige tilbud – Tilpasset visittkortutskrift
Det andre punktet å vurdere er lagringsplass. Visittkort holdes vanligvis i lommebøker eller dokumentmapper, slik at de er lett tilgjengelige. Hvis du vil ha mest mulig antall visittkort, velger du 14-punkts kartong. Det siste punktet å vurdere er nivået på profesjonalitet du vil utstråle. 14 poeng betraktes som et høykvalitetspapir, men tykkere kartonger gir et høyere nivå av profesjonalitet og luksus.

Oppgrader til et luksuriøst visittkort

Når du vil at papiret skal snakke mer om merkevaren din enn bare designet ditt, velger du et luksuriøst visittkortalternativ. Printivity tilbyr en rekke visittkortpapir med forskjellige farger, størrelser, teksturer og tykkelser som garantert vil heve merkevaren din.

Kraft-visittkort er et veldig unikt papiralternativ tilgjengelig fordi det har en naturlig brun farge med en resirkulert papirfølelse. I tillegg til det enestående papiret, er dette den eneste papirtypen som er tilgjengelig for utskrift av hvitt blekk. Kraft-visittkort er tilgjengelig på 18pt kartong for et holdbart visittkort som varer.

Appeller til kundens følelse av berøring med den hevede tverrklekkede teksturen på lette 100 kg visittkort i lin. Fargerike design skiller seg ut mot det lyse hvite linpapiret. Velg å skimre i lyset med de 14pt perleformede metalleffektene av perlevisittkort. Denne enestående papirtypen vil skille seg ut mot alle andre tilgjengelige papirtyper.

De neste to alternativene for visittkortpapir er dobbelt så store som den 16 pt originale visittkortpapirtypen, med 32 piks tykkelse. Måten disse to alternativene er opprettet på, gjør dem imidlertid tydelig forskjellige.

Få øyeblikkelige tilbud – Tilpasset visittkortutskrift

Malte kantvisittkort er et enkelt ark glatt ubestrøket papir med håndmalte kanter som kommer i et bredt utvalg av farger som passer til ditt merke. For å få et mer unikt utseende, velg visittkort i trelag som er laget nøyaktig slik de høres ut. Et fargeark med merkevare er klemt mellom to hvite papirark for et lagvis utseende. Det som gjør disse visittkortene til det mest allsidige alternativet med luksuskortene, er at du er i stand til å legge til premium laminering. Glans, matt eller myk berøringslaminering for å legge til et annet imponerende element til visittkortet ditt i tre lag.

Er du fortsatt ikke bestemt?

Kontakt Printivity for gratis papirprøver på 14pt, 16pt, og alle etterbehandlingsalternativer vi tilbyr! Vi ønsker å sørge for at våre online kunder får muligheter og ressurser til å ta informerte beslutninger om deres trykte produkter.

Må visittkortene dine ha mer karakter og unikhet? Printivity tilbyr nå en wide forskjellige visittkort med tydelige teksturer, tykkelse og størrelser! Lær mer om disse luksuriøse visittkortene før du velger hvilket som passer best for ditt merke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *