Sverige, Danmark og Norge fortsetter å kjempe om tittelen foran fansen

De første dommene fra verdensmesterskapet i håndball for kvinner i 2023 med avslutningen av visse grupper i «innledende runde». Den innledende fasen av turneringen nærmer seg slutten for de forskjellige lagene, for øyeblikket er det ingen vesentlige overraskelser å trekke frem etter de første planlagte kampene.

La oss starte med «Gruppe C» og Norge går videre til neste runde. Skandinavene, vertsland med Danmark og Sverige, de snappet en pasning for den viktigste delen av turneringen ved å overvinne som forventet Sør-Korea (33-23). Asiatene er fortsatt i kampen om verdenscupen ved siden avØsterrike som i dag vant og eliminerte Grønland (23-43).

Sverige er ett skritt unna kvalifiseringen etter å ha slått enkelt Senegal (18-26) i den viktigste duellen i «Gruppe A». Viktige signaler også fra Kroatia som ikke etterlot noen flukt til representantene for Kina (39-13), eliminert fra «hovedrunden».

Håndball, Bolzano foreløpig i toppen av Serie A Gold

Spania og Brasil går videre til neste runde i «Gruppe G» etter et praktisk talt perfekt løp. DE iberisk de avsluttet tre upåklagelige dager beseiret rivalene 25-27 i den siste direkte kampeni løpet av Ukraina og Kasakhstan de ga alt i den avgjørende duellen om sisteplassen i «Hovedrunden». Kasakherne ble slått 37-24 av ukrainernerett og slett overlegen i hvert minutt av konkurransen.

Uviss situasjon også i «Gruppe E» med den direkte sammenligningen mellom Chile og Serbia om en plass på toppen av rangeringen etter dagens resultater. Serberne, slått av Romania 37-28, venter nå på søramerikanerne, som tapte mot Danmark. (11-46), uslåelig foran sitt publikum.

Andre dueller er planlagt i morgen (mandag 4. desember), en av de siste mulighetene for å nå «Hovedrunden». Vi minner om at de ekskluderte lagene vil fortsette å konkurrere omPresident’s Cup», en spesifikk rangering reservert for de sist rangerte lagene i turneringen.

VERDENS RESULTATER FOR KVINNER HÅNDBALL (3. DESEMBER)