slår Filippinene, Phair debuterer på 16, Sveits-Norge 0-0

Mellom Australia og New Zealand, VM for kvinner 2023. Colombia slo Sør-Korea 2-0 takket være en dødelig en-to plassert i andre del av første omgang. Foran mer enn 24 000 tilskuere på Sydney Football Stadium ga Usme Cafeteras ledelsen i det 30. minutt ved å omsette en straffe, og ni minutter senere skjøt Linda Caicedo et skudd fra distanse, og scoret det andre målet også takket være medvirkningen til vakten. Yoon Young-Geul. Legg merke til at Casey Phair kom på slutten og sørkoreaneren, i en alder av 16 år og 26 dager, ble den yngste spilleren som noen gang har deltatt i et verdensmesterskap. Colombia slutter seg til Tyskland med 3 poeng på toppen av gruppe H, mens Sør-Korea og Marokko står fast på stolpen.

Det som skjedde på Wellingtons Sky Stadium var overraskende, med mer enn 32 000 fans som møtte opp i hopetall for å støtte vertene. New Zealand kommer tilbake fra bragden de oppnådde mot Norge i åpningskampen og håper å gjenta den.for å sikre kvalifisering til 16-delsfinalen, men Stilt overfor denne åpenbaringen klarte ikke Filippinene å tilfredsstille sitt publikum. Asiatene tok ledelsen i det 24. minutt takket være et Bolden-mål, utløst av Eggesvik, forsvarte de ledelsen med stor entusiasme, og sikret en suveren 1-0 seier.

Den andre kampen i gruppe A, den etterlengtede storkampen mellom Sveits og Norgeholdt på Hamiltons Waikato Stadium, ble avsluttet med uavgjort målløst: 0-0 kan tilfredsstille sveitserne, som leder gruppen med 4 poeng til gode, men det etterlater en bitter smak i munnen på Norden, sist med ett enkelt poeng, bak New Zealand og Filippinene (3 poeng). Hver). Den siste dagen vil spille Sveits-New Zealand og Norge-Filippinene.

VERDENS RESULTATER FOR KVINNER FOTBALL I DAG (25. JULI)

Colombia-Sør-Korea 2-0

Filippinene-New Zealand 1-0

Sveits-Norge 0-0