Mål og følelser i Stavanger: Italia scorer 2-2 i Norge og forlenger sin positive rekke i 8 Nations Tournament. Nasti og Ndour scoret

Etter tre seire og ett nederlag er dette den første uavgjort for U20-landslaget i 8 Nations Tournament. I Stavanger oppnådde Azzurrini uavgjort 2-2 (spiller 50 minutter på 10 mot 11) som lar dem utvide rekken av nyttige resultater på rad til fire og trekke gode indikasjoner for verdenscupen planlagt for Indonesia om to. måneder. . «Kampen var komplisert med utvisningen av Nasti, men til tross for alt var guttene gode – kommenterte trener Carmine Nunziata – Norge er et godt lag, som består av spillere født i 2002 mens vi er en gruppe sammensatt av gutter fra 2003 og 2004 ; «Årsforskjellen ble imidlertid ikke sett. Vi tok nesten aldri noen risiko, selv med en mann mindre: det er synd at vi slapp inn 2-2-målet, men vi returnerer fortsatt til Italia med mange positive indikasjoner.» Midtbanedebut på banen for Matteo Prati (Spal) : «Han hadde en god kamp, ​​det så ut som han alltid hadde spilt med oss».

Norge tok ledelsen i det 13. minutt takket være en straffe skaffet og omsatt av Lasse Nordås; Azzurro utlignet fem minutter senere, gjennom Cosenza-spissen Marco Nasti, som deretter ble utvist i det 40. minutt for å ha fått et gult kort. Italia var i undertall i mer enn halvparten og klarte likevel å snu resultatet takket være et mål i det 55. minutt fra Benfica-midtbanespiller Cher Ndour (født 2004): Vertene fant imidlertid den siste utligningen i det 68. minutt. med Joel Mvuka. Mandag klokken 15.00 på «Lungobisenzio» stadion i Prato (med direktesending på figc.it), vil Italia avslutte sin 8 nasjoners turnering mot Tyskland.