I alpint vinner Norge lagarrangementet i finalen. Italia slått ut i kvartfinalen

Norge vant lagarrangementet i verdenscupfinalen i Soldeu. En konkurranse som bare samlet syv lag og som FIS virkelig burde begynne å stille spørsmål om. Vinneren er derfor den norske kvartetten satt sammen av Thea Louise Stjernesund, Maria Therese Tviberg, Rasmus Windingstad og Timon Haugan.

I finalen slo nordmennene Sveits takket være summen av ganger. Sveitseren ledet 2-1 før siste løp, takket være streiker fra Simonet og Ellenberger, men i siste løp klarte Haugan å slå Bissig. Nordmannens tid lagt til Stjernesunds tid (seier mot Rast) gjorde at Norge tok første steg på pallen.

Tredjeplass til Østerrike, som dominerte finalen mot Tyskland ved å vinne 4-0. I semifinalen ble østerrikerne slått av Norge 3-1, mens Sveits eliminerte tyskerne på summen av ganger etter uavgjort 2-2 i banekampene.

Italia bekreftet den svært lille følelsen med denne spesialiteten. Det italienske laget besto av Federica Brignone, Marta Bassino, Filippo Della Vite og debutanten Corrado Barbera. Italia ble slått 3-1 av Tyskland og italienernes nederlag var fatale.