Den raske veksten av teknologi og sosiale medier har endret måten vi nettverker på. Nettbasert nettverk blir stadig mer utbredt blant alle bransjer med forskjellige forretningsskalaer. Ansikt-til-ansikt-møter og offline nettverksbegivenheter styrer imidlertid fortsatt mange forretningsforhold. I disse sammenhengene er visittkort en viktig del av markedsføringssikkerheten. Det er så mange forskjellige visittkorttyper som gjør det vanskelig for deg å bestemme hvilken du vil velge for bedriften din. Så i denne artikkelen vil vi gi deg de mest brukte typer visittkort og deres forskjellige funksjoner. La oss komme i gang!

Standard visittkort

Et visittkort må representere merkevaren din og oppgi kontaktinformasjon. Det spiller ingen rolle om du er en oppstart eller et selskap med mange filialer over forskjellige kontinenter, et standard visittkort er et must for virksomheten din. Den bærer selskapets identitet i et lite papir, og det er det første du skal dele ut eller legge ved i posten til potensielle kunder.

Siden det er et standardkort, er alle detaljer standardisert:

Størrelse: Selv om visittkortstørrelsen kan variere litt etter region, er 3,5 x 2 tommer allment akseptert over land.
Form: Rektangulær foretrekkes og brukes mest. Andre former, som firkantede, runde eller utstansede former, anses å være ukonvensjonelle, da de er vanskelige å sitte og holde seg i mottakerens kortholder.
Farge: Hvit eller krem ​​på den ene siden og selskapets nøkkelfarge på den andre siden

Du kan knapt gå galt med en standard korttype, da det er effektivt nok til alle slags forretningsmøter. Så hvis du ikke har tid til å jobbe med visittkortsprodusenter eller å kjempe med forskjellige kompliserte design, gå med en standard. Det er et trygt alternativ for nesten alle.

Premium visittkort

Som navnet antyder, kan denne typen visittkort vise et førsteklasses utseende av virksomheten din for potensielle kunder eller potensielle kunder. Avhengig av budsjett kan nivået på premium-kvaliteten din justeres tilsvarende ved å bruke forskjellige design, materialer osv. Nedenfor er nøkkelfaktorene til et premiumvisittkort:

Størrelse: 3,5 x 2 tommer trenger ikke å være den eneste veien å gå. Die-cut vil skille deg ut fra mengden og imponere mottakerne dine.
Form: Størrelse og form går sammen. Hvis du bruker en ukonvensjonell størrelse, betyr det også at kortets form kan gå ut av esken. Firkantet, rund eller til og med en unik form for å gjenspeile virksomhetens natur kan være et godt alternativ å velge mellom
Farge: Visittkort representerer merkevaren din. Så et premiumkort trenger ikke å være i hvitt eller kremfarge. Den kan utformes slik at den passer inn i merkevarens farger.

Hvis du er opptatt av å ha et premium visittkort, er papirkvalitet det første du må se på. Et papir av høy kvalitet vil gi kortet ditt et rent og moderne utseende. Ulike fargepaletter kommer også levende og tydelig ut hvis de også er skrevet ut på godt papir.

Matt visittkort

Dette er det riktige valget for bedriftseiere som ikke egentlig trenger å ha en innovativ design, men insisterer på å ha et profesjonelt utseende etter kortene sine. Detaljer varierer etter krav fra forskjellige selskaper, men nedenfor er det grunnleggende:

Størrelse: 3,5 x 2 tommer er å foretrekke siden dette kortet skiller seg ut for papirmateriale, og en ukonvensjonell størrelse er ikke veldig viktig.

Form: Samme med størrelse, formen er ikke den avgjørende faktoren for profesjonaliteten til matt kort. Uansett hvilken form du bestemmer deg for, må den være i tråd med merkevaren din.
Papir / trykkmateriale: Med følelsen av sateng eller silke, kortet ditt snakker for seg selv. Det er ment å være for de som ønsker det beste, og dermed gir det en klar uttalelse om kvaliteten på virksomheten og tjenestene dine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *