Fotball, på kvelden for kvalifiseringen til EM 2024, vinner Spania, Norge, Polen og Tyrkia, som går til Kroatia

Kveld full av kamper angående kvalifiseringen til EM 2024 i Tyskland. I de åtte planlagte kampene kommer Spanias viktige suksess mot Skottland, så en utmerket start for den nye manageren Vincenzo Montella med Tyrkia på vei videre til Kroatia. Suksess også for Albania, Norge og Polen. Så la oss finne ut i detalj hva som skjedde i dag kveld.

GRUPPE A

SPANIA-SKOTTLAND 2-0: La Roja insisterte store deler av kampen, men det var skottene som scoret. McTominay tar seg av en corner på timen, men VAR velter alt og finner Manchester United-spilleren offside. Fra skrekk til hjemmelagets mål. Morata tok seg av det i det 74. minutt på en assist fra Jesus Navas med en presis heading på den andre stolpen for å gi Red Furies 3 poeng. I sluttfasen kommer 2-0 fra Oihan Sancet.

KYPROS-NORGE 0-4: Det tok skandinavene 33 minutter å bryte vranglåsen. Konklusjon fra Sorloths kant, en klar avvisning som flytter keeper og det står 1-0. I andre omgang satte sedvanlige Haaland med et suverent skudd fra hjertet av sekstenmeteren 2-0 i det 65. minutt. Sentrumspissen sørget også for 3-0 med en heading på nært hold i det 71. minutt. I finalen kommer norsk poker med Aursnes i det 81. minutt.

RANKINGGRUPPE A: Skottland 15 poeng, Spania 12, Norge 10, Georgia 4, Kypros 0.

GRUPPE D

KROATIA-Türkiye 0-1: i Osijek tok laget ledet av Vincenzo Montella ledelsen. Yilmaz slo faktisk Livakovic etter en halvtime med en presis lobb fra 20 meter med keeper som dro i desperasjon. Kroatia jobber hardt, men klarer nesten aldri å bli farlig. I det 90. minutt tildelte dommeren vertene en straffe for en Tyrkia-håndball, men etter å ha gjennomgått VAR, omgjorde han avgjørelsen hans.

LATVIA-ARMENA 2-0: Balterne vant kampen ved å ta ledelsen etter 39 minutter takket være Ikaunieks sitt mål og så, etter å ha havnet på 10 på grunn av utvisningen av Oss, klarte de likevel å lukke resultatet med 2-0 fra Balodis i det 68. minutt. .

RANKINGGRUPPE D: Tyrkia 13 poeng, Kroatia 10, Armenia 7, Wales 7, Latvia 3.

GRUPPE E

ALBANIA-TSJEKKIA 3-0: vertene brøt dødpunktet etter bare 10 runder takket være Asanis mål. Tsjekkerne forblir tallmessig underlegne etter utvisningen av Chytill på slutten av første omgang. Albanias andre mål kom i det 51. minutt med Seferi, deretter sørget Seferi selv for 3-0 i det 73.

FÆRØYENE-POLEN 0-2: Polen trengte bare 4 minutter på å ta ledelsen takket være Szymanskis mål assistert av Zielinski. Etter at Askham ble utvist, avsluttet gjestene med Buksas andre scoring i det 65. minutt.

RANKINGSGRUPPE E: Albania 13 poeng, Polen 9, Tsjekkia 8, Moldova 8, Far Oer 1.

GRUPPE I

ANDORRA-KOSOVO 0-3: gjestene tok ledelsen etter 26 minutter med Rashica som, matet i dybden av Muslija, brøt fullstendig gjennom forsvaret og ga keeperen ingen sjanse til 1-0. I andre omgang doblet Kosovo igjen ledelsen med Rashica i det 71. minutt, deretter 3-0 med Zeqiri i det 83. minutt.

HVITERUSSLAND-ROMANIA 0-0

GRUPPE I RANKING: Sveits 14 poeng, Romania 13, Israel 11, Kosovo 7, Hviterussland 5, Andorra 2.