EM U21, skuffelse Italia: taper mot Norge og blir slått ut – Sport

TRENT. Italia ble slått 1-0 av Norge i den tredje og siste kampen i U21-EM i fotball i gruppe D i Romania.

Takket være dette resultatet er italienerne eliminert: faktisk, i tillegg til Frankrike først i gruppen, går de til kvartfinalen, så vel som Sveits på grunn av det større antallet mål scoret i den separate klassifiseringen mellom sveitserne, italienerne og nordmennene, som alle endte med tre poeng.

Israels bragd med å slå Tsjekkia 1-0 og gå videre til kvartfinalen. Israelerne tok andreplassen i gruppe C, bak England som slo de forsvarende mesterne Tyskland 2-0 og endte med maksimalpoeng.

Skuffelse for tyskerne som endte sist i gruppen med ett enkelt poeng.

I kvartfinalen møter England Portugal, mens Israel møter overraskende vert Georgia.

Å returnere til Italiai kveld etter en akseptabel første omgang, men uten store bedrifter, falt det betydelig i andre omgang, han opphøyet Norge ved å slippe inn et mål han hadde store problemer med å reagere på.

For lite til at et landslag som ble kalt til i det minste uavgjort mot de ikke-så-transcendentale skandinavene for å kvalifisere seg til neste runde.

Til slutt har imidlertid det første ufortjente nederlaget mot Frankrike (1-2), forårsaket av sensasjonelle dommerforglemmelser og de «lette» målene som ble sluppet inn under 3-2 mot Sveits (fra 3-0), en avgjørende innvirkning.

«Min siste kamp på benken for under-21 år? For øyeblikket tror jeg ikke det er riktig tidspunkt å snakke om meg, vi gjør det senere…» sa han. Paolo Nicolato, trener under 21 år på slutten av kontrakten, etter eliminering av italienerne fra EM under 21.

«Bitterhet? Vi har hatt et bra løp så langt – trenerens forsvar, ved Rai-mikrofonene, etter nederlaget mot Norge – Prestasjonene har ikke belønnet oss med poengene de kunne ha brakt: «Det er ikke et Italia med tre poeng ,» konkluderte han med henvisning til den endelige grupperangeringen.

Samuele Ricci sin kommentar er hard: «Bare passasjen til neste runde telte, den første kampen fikk oss til å snuble. I dag måtte vi gi mer, vi gikk litt mykt inn i andre omgang, mens de forandret seg og satte oss i vanskeligheter. Vi er Italia, vi kan ikke ha feil holdning, det må komme først.»

Amaro Nicolò Cambiaghi: “Å gå ut slik gjør vondt, det er en enorm skuffelse. Vi hadde tre gode kamper, med noen feil som kunne vært unngått, for på dette nivået betaler de en høy pris. Vi må reise oss umiddelbart og gå videre. Målet mitt kunne ha endret skjebnen, jeg så det i siste minutt og tok det dårlig, sa Empoli-spissen til Rai Sport om det sene tverrliggeren.

Og om dommerfeilene under debuten mot Frankrike: «Det var noen, men vi kunne ha gjort mer i dag også. Det var mye plass og vi gjorde ikke det vi ville. vi ville».