Andrea Ugolini og denne doublen mot Haalands Norge

Landslaget om en måned San Marino under 21 år Kvalifiseringen til EM i kategorien starter i Latvia, i en gruppe hvor også Italia, Irland, Tyrkia og Norge skal delta. De blå og hvite skal også tilbake til Norge. Under kampen mot de skandinaviske løvene skrev San Marino en historisk side for blå og hvit fotball. Det er åpningskampen til kvalifiseringsgruppen og Titan U21-laget sparkes i gang fra Lillestrøm. På Åråsen Stadion tar Norge ledelsen to ganger, men San Marino klarer å hente inn resultatet to ganger med Andrea Ugolini som signerer en dobbeltsom lar Titans alltid bringe resultatet til uavgjort.

Minuttene går og stillingen er fortsatt 2-2. Det tar kapteinen i Norge å bestemme. Et mål som kommer i det 80. minutt, scoret av en midtbanespiller, som spiller med nordmennene fra Bryne. Han er mer vant til å forsvare enn å score, så mye at det også var hans første mål med landslaget. Navnet hans er Alfie (Haaland) og året etter flyttet han til Nottingham Forest, og ankom også kl Manchester City i 2000, året hans sønn Erling ble født. Ja akkurat detErling Haaland som i dag spiller på samme lag som sin far, som i 1992 ga Norge 3-2 seier mot Andrea Ugolinis San Marino.