For mye Norge for San Marino og Amici unngår et enda større underskudd

Vi må starte umiddelbart herfra, i det 22. minutt av første omgang, når Simone Santi får et løft i boks; Kosovo Bejtulkahu innrømmer bare corneren til utvalget av Matteo Cecchetti. En episode som utvilsomt ikke ville hindret nordmennene i å dominere, men den kunne i alle fall garantert de blåhvite muligheten til å ta fordelen fra straffemerket. Dommeren mente at fremstøtet mot San Marino nummer 10 var lett. Det må sies fra den påfølgende vinkelen Samuele Zannoni han hadde en stor sjanse, på egenhånd kunne han ikke overta Sjong. Før disse to episodene hadde nordmennene allerede hatt noen sjanser, Pietro Amici gjorde det greit å motsette seg flere ganger, da i løpet av 14 minutter, mellom 35. og slutten av omgangen, rykket de unna ved å score 4 mål. Lavt skudd fra Sjovold ved lengste stolpe hvor Schjelderup fast mens den lener seg mot målet. Handling bestridt av trener Cecchetti for en antatt uregelmessig stilling. Når boksen er åpnet, kommer garnene suksessivt Mannsverk, fra kanten av overflaten finner tallet 8 det øvre hjørnet. Diagonalen til Hansen-Aaroen for den norske trioen. Poker i nært samarbeid med dobbelt fra Schjelderup. I andre omgang hadde Norge absolutt kontroll. Pietro Amici gjør minst fem avgjørende inngrep. Alltid lydhør og godt plassert på nordmennenes nærskudd. I finalen holder ikke til og med muren reist av den norske blåhvite-keeperen lenger. score tre ganger til. Triplett stab for Andreas Schjelderup og mål også for Karlsnakk. Eskil Edt. markerer det sjuende og siste målet for CT Jalland-uttaket. Veldig alvorlig resultat. På San Marino Stadion slår Norge San Marino 7-0 og nå venter teamet til Cecchetti på turen til Irland.