Sveits og Norge i 16-delsfinalen, Colombia overrasker Tyskland

Den andre runden avsluttes og den tredje og siste dagen av kampen begynner 2023 verdenscup for kvinner gruppespillet: I Gruppe H Colombia slår overraskende Tyskland, mens han er inne gruppe A Sveits og Norge kvalifiserer seg til 16-delsfinalen.

Den andre dagen avsluttes kl Gruppe H: DEN Colombia vinner overraskende direkte oppgjøret mot Tyskland 2-1 og tar førsteplassen. Søramerikanerne tok ledelsen i det 52. minutt Caicedoså i finalen skjer alt: I det 89. minutt utligner de teutoniske lagene på straffemerket med Poppmen i det syvende minuttet av tilleggstid lyktes colombianerne med et mål Vanegas. I samme gruppe er Marokko vinner 1-0 mot Sør-Korea: de første 3 poengene til afrikanerne kom takket være et mål på Jraïdi klokken 6′. Asiatene holdt seg på null.

DE gruppe A er den første som fullfører programmet sitt: lo 0-0 mellom Sveits og New Zealand gir førsteplassen til sveitserne på 5 og eliminerer New Zealanderne, tredje på 4, dømt av den verste målforskjellen sammenlignet med Norge, som slår Filippinene 6-0 og passerer runden som nummer to i gruppen. Nordens kvalifisering avhenger av hat-tricket fra Haug, kampens stjerne.

Kvinnefotball, Italia kvalifiserer til 16-delsfinalen i verdenscupen hvis…Alle kombinasjoner