Baldanzi-show, første glede for Esposito. Utrettelig okse

Minnet om det siste EM lever fortsatt, men vi må tenke på det neste. Tilnærmingsstadiet avItalia under 21 i kampen mot samme aldersgruppe Norge Det var ikke det letteste, takket være den stygge kampen mellom Nasti og Ruggeri med førstnevnte sendt hjem. På banen reagerer trener Nunziatas italienere på kampen Druso stadion i Bolzano og etter 20 minutter med vanskeligheter slo de til med Baldanzi til 1-0. I andre omgang serverer den samme Empoli-midtbanespilleren Esposito for 2-0 som definitivt stenger scoringen.

Italia-Norge, nøkkelen til kampen

Nunziata velger Casadeï og holder Miretti på benken. Leicester-midtbanespilleren er en offensiv midtbanespiller bak Baldanzi-Esposito-duoen. I Norge Forsvar med 4, i motsetning til det som var forventet på tampen av kampen og høyt press for å prøve å begrense italienske initiativ. Det var Azzurri som tok kontroll over kampen, selv om motstanderens innlevelse tvang hjemmelaget til å spille ballen raskt med noen kast mot angriperne. For den første konklusjonen må du vente 20 minutter: Prati prøver langveisfra og utfordrer Sjoeng.

5 minutter senere er det Baldanzi å bringe Italia videre. Defensiv naivitet fra Norge som mister ballen på vei ut, Empoli-spilleren gjør alt han kan for å stjele ballen, bytte med Bove, vinner en retur og scorer 1-0. I det 35. minutt hadde N’Dour muligheten til å doble ledelsen, men bommet på en klønete straffe på farten. Noen minutter senere var det Esposito som mistet ballen da et skudd ble avverget av den nordiske bakvakten. I andre omgang trengte Italia 22″ for å doble scoringen: Baldanzi var også avgjørende her med en suveren assist på Francesco Espositos skudd.

I det 61. minutt var det Oristanio som testet Sjoengs reflekser på frispark, som ikke var helt perfekte. Noen minutter senere kom det første virkelige faresignalet fra Norge med Hansen-Aaroen hvis lumske skudd ble bommet av Pirola. Italia falt som uunngåelig, men klarte ikke å slippe mye til en rival som var for upresis på de siste meterne. Så det ender 2-0 til Azzurrien grunnleggende suksess å fortsette å håpe på.

Italia, hva fungerte

Italia spilte kampen. Behovet for å vinne alle tre poengene presset laget ledet av Carmine Nunziata til å nærme seg kampen på best mulig måte, og umiddelbart prøve å legge den på sin side. Stilt overfor en rask motstander, men ikke veldig virkningsfull fra et fysisk synspunkt, rustet italienerne seg ved å akselerere manøveren og prøve å vertikalisere så mye som mulig. Norge hjalp også selv til, med noen feil gjort på grunn av ønsket om å ta ballen vekk fra forsvaret, noe som resulterte i flere muligheter for landslaget vårt.

Italia, hva gikk galt

Italia må alltid kjøre i 1000 mph og spille i høyt tempo. For når intensiteten synker, blir det et sårbart lag. Sannsynligvis på grunn av mangelen på spillere på midtbanen som er i stand til å håndtere ballen, som også legger spillet til dvale når det blir viktig. Hvis hans fysiske tilstand støtter ham, som i øyeblikket, forblir italienerne en hyggelig realitet.

Rapportkort fra Italia

• Desplanches 6 Han er inspirert av Maignan, i dag har han ingen mulighet til å vise sine egenskaper.
  • Zanotti 6 Blant de mest ertet av treneren. Han beholder sin posisjon og gjør jobben sin. I andre omgang ble en bemerkelsesverdig kamp kun stoppet av en felling fra Schjelderup. (fra 87′ Kayode ng)
  • Coppola 5.5 Naivitet etter få minutter som åpner den norske kontringen. Så hensynsløs og gul intervensjon.
  • Pirola 6.5 Avdelingsleder. Klar og oppmerksom i alle situasjoner.
  • Ruggeri 6 Applauder deg selv for venstreorienterte initiativ. Mugisha blir ofte tvunget til å jage ham. Det synker betydelig i andre omgang.
  • Over 6,5 Nunziata ber ham om veldig dyrt arbeid. Overkjør motstanderne og koble til i den offensive fasen. Det egner seg sjenerøst, og taper nødvendigvis noe når det gjelder kvalitet. (Fra 71′ Fabbien 6 Etter hvert som minuttene går, reduserer Italia uunngåelig motorhastigheten, så Nunziata bringer nye krefter som Bolognese).
  • Pres 6 Han tilpasser seg kampens rytme ved å sette sitt eget preg når det gjelder personlighet.
  • N’Dour 5.5 Han bommer på et enkelt mål. Betydelig kamp, ​​skjemmet av en stor feil foran mål.
  • Casadei 6 Ikke utover selvtilfreds. Han har problemer med å finne posisjonen sin, vises bare i blink. (Fra 71′ Miretti 6 Så snart han kom inn, fikk publikum en stående applaus. Vi forventet å se ham fra første minutt, han spiller bare tjue minutter og laget er nå på egen banehalvdel.
  • Baldanzi 7 Første mål i U21, traff hardt etter noen minutter men holder på og bestemmer. Skil deg ut for det første målet og server Esposito for det andre målet. (Fra 57′ Oristanio 6.5 Han begår Sjoeng på frispark. Glitrende innlegg, han kom veldig nærme stillingen på 3-0 til slutt og rørte mange baller).
  • Esposito 6.5 Han utvikler seg godt på offensiv front. I første omgang ble han presset tilbake av markøren sin, og sløste en sjanse, men tidlig i andre omgang var han kynisk for 2-0. (fra 87′ Calafiori ng)

Norges topp og bunn

• Schjelderup 6.5 Det er vanskelig å få tilbake ballen. Lek med kvalitet og autoritet.
  • Hansen-Aaroen 6 Noen feil fra et teknisk synspunkt, men det har fordelen av å alltid forbli i hjertet av spillet.
  • Hjelde 5 Bravo Baldanzi men han blir for myk under 1-0 målet
  • Opsahl 5 I vanskelighetsgrad, både i putting og i merking
  • Sjøeng 5.5 Ikke noe ansvar for målene, men totalt sett lite overbevisende og farlig. Selv om han til slutt redder på Oristanio.

Italia-Norge: kampresultattavlen

ITALIA U21: Desplanches S., Zanotti M. (siden 87′ Kayode M.), Coppola D., Pirola L., Ruggeri M., Bove E. (siden 71′ Fabbian G.), Prati M., Ndour C., Casadei C. (fra 71′ Miretti F.), Baldanzi T. (fra 57′ Oristanio G.), Esposito F. (fra 87′ Calafiori R.). Tilgjengelig: Ambrosino G., Bianco A., Guarino G., Zacchi G. Trener: Nunziata C..

NORGE U21: Sjoeng M., Lovik M. (siden 77′ Riisnaes M.), Opsahl H., Hjelde LF, Zafeiris C., Gulliksen T. (siden 57′ Oppegard F.), Arnstad K., Wolfe D., Schjelderup A. , Hansen-Aaroen I., Mvuka Mugisha J.. Tilgjengelig: Aasgaard T., Holm OT, Hopland N., Karlsbakk DS, Nordas L., Roaldsoy A., Tangvik S. Trener: Jalland J.

Nettverk: på 25′ pt Baldanzi T., på 46′ Esposito F. (Italia U21)

Advarsler: på 40′ pt Coppola D., 52′ N’Dour, 65′ Bove, 80′ Fabbian, 89′ Pirola (Italia U21); 51′ Opsahl, 58′ Schjelderup (Norge U21)

MERK: Recovery 2′ pt; 6′ gate

Kilde: HÅNDTAK